Feeling awake goodmorning shake – after dieet ontbijtshake

Wat een prachtig nieuw product kunnen we aan je voorstellen. De after Dieet Ontbijt Shake. Met hoofdletters. Voor iedereen die gezond wil zijn en blijven en het gemak van een shake prefereert boven het overslaan van een ontbijt, de belangrijkste maaltijd per dag. In een neutrale verpakking om de kosten zo laag mogelijk te houden. Een natuurlijk product. Kwalitatief hoogwaardig. Èn een unieke shake, de enige in zijn soort. De beste die er ter wereld is.

De nieuwste, beste ontbijt shake voor iedereen. Gebruik 'm als after dieet shake. Voor je gezondheid, het gemak en plezier!

De nieuwste, beste ontbijt shake voor iedereen. Gebruik ‘m als after dieet shake. Voor je gezondheid, het gemak en plezier!

Waarom zijn we daar zo enthousiast over? Dat heeft te maken met de ingrediënten. Even een opsomming:

De Feeling awake Goodmorning Shake is in origine bedoeld als ontbijtshake, om op een goede manier je dag te beginnen, en bijzonder geschikt na het volgen van een Straight away programma. De shake is voorzien van hoogwaardige eiwitten, zeer vezelrijk, zit boordevol vitaminen en mineralen, en gezoet met stevia.

Wat de shake extra bijzonder maakt is dat de shake prebiotica en dus geen probiotica bevat, wat helpt bij een goed en gezond darmstelsel en een goede stoelgang. Een prebiotica activeert de eigen darmbacteriën, belangrijk voor een gezond immuunsysteem. Kijk voor meer info over prebiotica hier.

Daarnaast is er aan de shake een formule toegevoegd die zorgt voor de toevoeging van anti-oxidanten volgens de ORAC formule, en daarmee een knipoog is naar een smoothie. Meer informatie over anti-oxidanten en ORAC kun je hier vinden.

De shake is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken:
– Strawberry – Raspberry (Aardbei – Zwarte bes);
– Cherry – Banana (Kers – Banaan);
– Manderin – Mango – Lemon (Mandarijn – Mango – Limoen);

 

Bestellen: via www.dillmann.slimassist.nl of bel met 06 45 09 28 09