Gefeliciteerd! Je bent op streefgewicht!

Gefeliciteerd!
Je hebt je streefgewicht behaald. Je hebt gezondheid aan je lichaam terug gegeven. Nu gaat het pas beginnen!

In 6 weken tot 10 weken tijd volg je de stappen van het afbouwen en opbouwen. Met het afbouwen ga je de maaltijdvervangers één voor één vervangen door gewone voeding. Hoe langzamer dit gaat hoe beter het is. Je zult een lifestyle aan leren waarmee je je gewenste gewicht weet te behouden.

Straight Away 600 stabilistatie programma

Je streefgewicht wordt tijdens de intake bepaald op basis van je lichaamslengte, je leeftijd en jouw wensgewicht. Wij adviseren een streefgewicht met een BMI tussen de 21 en 25. Het liefst in het midden. Dan kun je naar onder en naar boven wat schommelen.
Als je streefgewicht bereikt is, komt eigenlijk het meest belangrijkste deel maar ook het leukste deel. Dat is het stabiliseren van het Straight Away programma en het weer opbouwen naar een nieuw en gezond lifestyle patroon.

Welk programma je ook volgt er moet een verandering plaatsvinden in je eet- en of leefgewoonten om je nieuwe gewicht te blijven beheersen. Het stabiliseren duurt tenminste 6 weken tot 10 weken soms meer.
Tijdens deze weken ga je geleidelijk over op gezonde reguliere maaltijden en stellen wij samen met jou een gezond eetpatroon samen. Na deze 6 weken zijn er nog twee gratis controleconsulten om te kijken of je alles hebt begrepen en of je goed op gewicht blijft.

De stabilisatie bestaat uit twee fase.

In fase 1 bouw je langzaam de Straight Away producten af en bouw je langzaam je gewone voeding weer op. In fase 2
neem je geen Straight Away producten meer, maar bouw je je voedingspatroon als dat nodig is op tot jouw energie behoeften. Belangrijk in de afbouw fase is dat je je lichaam weer de tijd geeft om te wennen aan koolhydraten. Deze worden daarom dan ook rustig aan opgebouwd. Ook moet je lichaam weer wennen aan vaste voeding. Daarom adviseren wij in het begin licht verteerbare voeding te eten. Wees daarmee behoedzaam. Darmklachten kun je op deze manier voorkomen. Ga ook bewust eens kijken of je alles wel weer wilt gaan eten? Misschien vind je het beter om voor vervangende voeding te zoeken voor bijvoorbeeld brood, aardappelen, pasta en rijst en vinden we een alternatief. Laat je goed voorlichten en vraag naar de mogelijkheden.

Wat moet ik na mijn programma doen?
Tijdens het programma zien wij elkaar iedere week. Wij motiveren jou om door te gaan met het programma en zijn voor jou een stok achter de deur. Onderzoeken wijzen uit dat het volgen van een dieet onder begeleiding een veel grotere kans van slagen heeft dan wanneer je het alleen doet.
Al tijdens het programma praten wij over een andere levensstijl, meer bewegen, gezonde voedingskeuzen, waarom en geven je meer kennis over voeding.
Er komt een moment dat je er alleen voor staat. Je hebt je streefgewicht bereikt en de consulten zijn voorbij.

Als je klaar bent met het programma en je streefgewicht is bereikt, moet je het in een keer alleen doen. En dat valt niet altijd mee.
Wanneer je de af- en opbouwfase niet serieus neemt en je lifestyle niet aanpast valt gemiddeld gezien 70% van de mensen (met welk dieet dan ook) na 1 jaar weer terug naar zijn of haar oude gewicht. Dit komt omdat veel mensen zich alleen maar focussen op de afname van het gewicht en daarna weer terugvallen in hun oude patronen. Daarom is het goed als je je bewust bent dat je die 6 tot 10 weken moet besteden aan het bestendigen van een nieuwe lifestyle. Je wordt hier deskundig bijgestaan met alle informatie die je nodig hebt inclusief recepten.

Blijvend succes!

Mocht je dat graag willen dan kunnen wij je na het af- en opbouwen nog langer blijven ondersteunen en een stok achter de deur blijven zodat je niet terug zal vallen. Dit doen wij door middel van onze weegstrippenkaart. Deze kan je na het volgen van het programma aanschaffen en geeft je het recht op 5 of 10 afspraken! Op deze manier houdt je een stok achter de deur.

Vraag naar de weegstrippenkaart!

Tijdens de afbouw gaan wij het hebben over de juiste keuze van voeding en leer je wat voeding voor je lichaam kan betekenen.

Producten bestellen

Ons bestelsysteem staat tot je ter beschikking zolang je in programma bent en producten gebruikt. Wanneer je geen gebruik meer maakt van de producten en dus het bestelsysteem wordt je account gedeactiveerd totdat je aangeeft er weer gebruik van te willen maken.

STRAIGHT AWAY – Weight away

Weegstrippenkaart

  • SLECHTS! 6,90per dag
  • Inclusief 3 Straight Away producten per dag!
  • Geen honger!
  • Vervangt je normale eten € 6,45 euro per dag

“Eindelijk een dieet dat echt werkt! Ik heb geen honger, en val iedere week af, in 1 woord Fantastisch!”

Nee, het is niet duur!

Eten per dag?

Man of vrouw, volgens het Nibud geven we gemiddeld tussen de 5,86 en 7,06 euro per dag uit aan eten.

6,45

NIBUD

Straight Away per dag

Met 3 maaltijd vervangers van Straight Away kan je voor € 6,90 euro per dag je eten volledig vervangen.

6,90

NIBUD

Aanmelden

Pakketkeuze:

Hoeveel kilo wil je verliezen ?

Aanhef:  Dhr Mevr

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Email (verplicht)

Geboortedatum

Extra opmerking

Ontvang Marieke’s nieuwsbrief

Contactgegevens

Lifestyle Entrepreneur Nederland
Distributeur – Adviseur – Coach – Gewichtsconsulent

Adres:
Griend 23 42
8225 RX Lelystad
Tel.: 06 – 45 09 28 09
marieke@dillmann.nl