straight

Afvallen met Straight away is leuker, lekkerder en makkelijker

Ik weet als geen ander dat het niet altijd meevalt om (weer) te beginnen met afvallen, maar met de juiste begeleiding en smaakvolle recepten voor elke dag, lukt het zeker. Programma wordt samengesteld naar jouw wensen, smaak en leefsituatie.

Alle programma’s die ik aanbied laten je verantwoord afvallen. Op de langer termijn behoud je je wensgewicht geen jo-jo effect.

Het is leuk! Het is lekker! Het is makkelijk!

Je gaat je beter voelen. Je ziet er beter uit. Je krijgt meer energie. Je houdt het makkelijk vol. Je krijgt (weer) zelfvertrouwen.

Straight away – Hoe het werkt?

Je blijft gezond met onze maaltijdvervangers want het is veilige totaalvoeding. Dit betekent dat de juiste hoeveelheid koolhydraten, eiwitten, vitamines en mineralen, sporenelementen en essentiële vetzuren in de maaltijden zit. Het programma is makkelijk vol te houden. De formule makkelijk te accepteren. Eenvoudig in gebruik en voldoende variatie in smaken. Deskundige begeleiding.

Stel niet langer uit !

De doelstelling van het totaalprogramma is snel gewichtsverlies op de korte termijn en gewichtsbeheersing op langer termijn.
Dit wordt bereikt in 4 fasen:

– voorbereidingsfase
– afslanken
– stabiliseren (essentieel voor het gewichtsbehoud en belangrijkste fase, kan niet overgeslagen worden!)
– nieuwe levenstijl opbouwen – gewichtsbehoud

Je blijft gezond met de producten van dit programma. Het programma is veilig door de totaalvoeding. Dit betekent dat de juiste hoeveelheid koolhydraten, eiwitten, vitamines en mineralen, sporenelementen en essentiële vetzuren in de maaltijden zitten.

Binnen het programma kun je kiezen meerdere variaties.

Op deze wijze heb je de maximale vrijheid en flexibiliteit om het beste resultaat te behalen. Het juiste programma wordt bepaald in overleg met jou.

Straight away – Laag calorieën dieet – 600
Het programma is een totaalvoeding met een beperkt aantal kilocalorieën per dag, die alle reguliere maaltijden vervangt. Je maakt gebruik van shakes, repen, soepen en pap. De basis voor het afslanken is een beperking van de koolhydraten, in combinatie met voldoende eiwitten. Het gebruik van de producten brengt uw lichaam na drie dagen in milde ketose: een vetverbranding die het hongergevoel opheft.

800 – 1000 – 1250 kcal per dag
Bij het 800 programma wordt er naast maaltijdvervangers een zelf bereide (avond-)maaltijd gebruikt. Binnen dit programma kun je kiezen uit een calorie-inname van 800, 900, 1000 of 1250 kcal per dag. Het 800 programma is geschikt voor mensen die een voorkeur hebben voor een zelfbereide maaltijd of omdat er fysieke zware arbeid of sport moet worden geleverd. Ook kan het 800 programma een oplossing bieden voor mensen die vanwege medische contra indicaties het laag caloriën programma niet mogen volgen.

De producten zijn zacht geprijst en je bespaart tegelijk op de wekelijkse boodschappen zodat je geen extra kosten hebt. Het programma is gemakkelijk vol te houden, de formule eenvoudig en gemakkelijk te accepteren, simpel in het gebruik en met ruime variatie in smaak. De wekelijkse begeleiding en het wegen geeft houvast en is een welkome steun in de rug. Vanaf nu sta je er niet meer alleen voor!

Neem vandaag nog het heft in eigen hand!

Ontvang Marieke’s nieuwsbrief

Contactgegevens

Lifestyle Entrepreneur Nederland
Distributeur – Adviseur – Coach – Gewichtsconsulent

Adres:
Griend 23 42
8225 RX Lelystad
Tel.: 06 – 45 09 28 09
marieke@dillmann.nl