Ontbijt – Sport – After diet

Ontbijt shakes voor iedereen (dus ook voor ouderen)

Ook wel Sportshake  of After diet shakes genoemd. De Feeling awake Goodmorning Shake is in origine bedoeld als ontbijtshake, en is voor iedereen die op een goede manier de dag wil beginnen, en in het bijzonder zeer geschikt voor na een Straight away programma. De shake is voorzien van hoogwaardige eiwitten, zeer vezelrijk, zit boordevol vitaminen en mineralen, en gezoet met stevia.

Wat de shake extra bijzonder maakt is dat de shake prebiotica bevat, wat helpt bij een goed en gezond darmstelsel en een goede stoelgang.
Daarnaast is er aan de shake een formule toegevoegd die zorgt voor de toevoeging van anti-oxidanten volgens de ORAC formule, en daarmee een knipoog is naar een smoothie.

De shake is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken, à € 2,40 per stuk:
– Strawberry – Raspberry (Aardbei – Zwarte bes)
– Cherry – Banana (Kers – Banaan)
– Manderin – Mango – Lemon (Manderijn – Mango – Limoen)

De hogere dosering van ingrediënten (vitaminen en mineralen) maakt de Feeling awake Goodmorning Shake dus geschikt voor IEDEREEN en specifiek voor na een Straight away programma. De shake is dus geschikt voor iedereen als ontbijtproduct en in het bijzonder ook zeer geschikt voor sporters in verband met de hoogwaardige eiwitten.

Bestellen kan via: marieke@dillmann.nl of via het contactformulier.