Straight away af- en opbouwen

Fit met gezonde voeding

Jezelf voor een teleurstelling behoeden is natuurlijk heel verstandig en lijkt erop dat je je gezonde verstand gebruikt. Daarom begin je nergens aan.

Het programma “Fit met gezonde voeding” zit geen begin of eind aan, het is een programma waarbij je blijft door eten. We werken naar een andere mindset en bewustwording en gaan zeker ook bezig met kennis over voeding, recepten. Natuurlijk weet je allang wat gezond eten is :-). Hoe komt het dat het dan nog niet het gewenste effect heeft gegeven? Dit vraagt meer uitleg. Om de werking van voeding op je hormonen specifiek in jouw geval vraagt gewoon aandacht en tijd. Wij hebben een specifieke visie…..

op voeding. De kracht van dit programma is de persoonlijke begeleiding, de specifieke kennis. En…. je hoeft het niet alleen te doen en stap voor stap ga je voor ontbijt, lunch en avondeten veranderingen doorvoeren.

Afhankelijk van hoe je het ervaart kan het korter of langer duren. De kosten zijn € 24,50 per consult.

Je krijgt:

– heel veel informatie
– heel veel recepten
– blijvend succes
– nieuwe lifestyle voor langer termijn
– nieuw zelfbeeld
– zelfvertrouwen
– gezondheid terug
– persoonlijke coach

Natuurlijk kun je veel recepten op internet vinden. Maar dat biedt nog geen succes. De begeleiding is de sleutel voor het succes en cruciaal, alswel dat er een begin is en een resultaat met een doel en eindstation (lees streefgewicht). Het is de mix van het geheel dat maakt dat een gerecht smaakt of niet en iedere kok is hierin specifiek. Zo is het ook met onze begeleiding.

Dus…… de resultaten zijn goed, je kunt blijven eten, hebt geen honger en ontwikkelt een blijvende lifestyle verandering.

Heb je al een mail gestuurd?

Afslanken hoef je niet, dat gaat vanzelf. Een gezonde lifestyle kun je leren. Met gezonde en lekkere voeding die je bloedsuikerspiegel in balans houden. Met het beste van wat de natuur ons te bieden heeft. Aanvullend kun je vitaminen supplementen gebruiken voor optimale aanvulling op je gezondheid. Oefeningen voor thuis om het vet te verbranden op bepaalde plaatsen voor een mooi en stevig lichaam. Met persoonlijke begeleiding en coaching.

Het is de aanpak en de kennis die de verandering mogelijk maakt en je controle geeft over je eigen gewicht maar vooral je gezondheid.

Dus..…. gezond èn slank! Dat wil je toch ook? Nog niet gemaild?

Wij helpen je graag naar een gezond gewicht en een balans in je gezondheid. Het kan echt leuker en lekkerder en met gewichtsbehoud op langer termijn.

“A coach isn’t your friend. A coach pushes you to do things you don’t want to do or didn’t realize you were capable of.”

Neem vandaag nog het heft in eigen hand!

Marieke op Social Media

Ontvang Marieke’s nieuwsbrief

Contactgegevens

Lifestyle Entrepreneur Nederland
Distributeur – Adviseur – Coach – Gewichtsconsulent

Adres:
Griend 23 42
8225 RX Lelystad
Tel.: 06 – 45 09 28 09
marieke@dillmann.nl