Komkommer snack

kelp komkommerbootjes

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 1 rijpe avocado
  • ½ (groene) appel
  • ½ theelepel kelp poeder
  • snufje zeezout
  • 3 eetlepel bieslook, fijn gesneden

Bereiding:

  1. Snijd de komkommer in 3 stukken, halveer ze in de lengte en haal de zaadlijsten eruit met een lepel.
  2. Schil de avocado, haal de pit eruit en prak het vruchtvlees in een kom.
  3. Snijd daarna de appel in stukjes en voeg deze toe aan de avocado.
  4. Roer dan het kelppoeder, zeezout en 2 eetlepels fijngesneden bieslook er doorheen en verdeel het mengsel over de komkommerbootjes.
  5. Garneer de snacks met de overgebleven bieslook. Je kunt het ook voor de lunch gebruiken en meenemen in een afsluitbare lunchbox.

Dowload hier het recept: Komkommer snack