Kip pesto

kip pesto kip pesto

Ingrediënten: 

  • kipfilet (biologisch)
  • 1 à 2 grote uien
  • 1 courgette
  • biologische pesto
  • 125 ml crème fraîche
  • zeezout
  • zwarte peper
  • olijfolie of (gras)roomboter
  • optioneel 1 à 2 tomaten of stuk of wat cherrytomaatjes

Bereiding:

Bak de gesneden kipfilet in wat olie of roomboter aan. Snij de uien en voeg die toe en bak ze totdat ze glazig zijn. Maak van de courgette spaghettislierten.

Voeg de pesto toe en verwarm een paar minuten zodat de smaak in de kip kan trekken. Voeg de crème fraîche toe.

Bak de courgettespaghetti in een pan met weinig olijfolie zodat het niet geheel rauw meer is en op temperatuur is. Je kunt de courgette apart serveren of door de saus mengen.

 

Download het recept: Kip pesto