Ontbijten

Straight away ontbijtshakes

Sla jij je ontbijt over? Ook al weet je dat dat belangrijk is? Je hebt geen tijd, kan geen hap door je keel krijgen, je wilt wel maar gunt jezelf de tijd niet? Wil je toch makkelijk en snel ontbijten? Weten dat je met je ontbijt toch veel voedingstoffen binnen krijgt? En je de hele ochtend fit en vitaal voelen?

Straight away heeft echte ontbijt Shakes! Vol met  veel goede voedingstoffen, vitamine en mineralen en antioxidanten uit het ORAC systeem! Een geweldige shake waarmee je snel en gezond ontbijt! Wil je beter ontbijten of weet jij iemand die dit wil? Reageer dan of deel dit bericht! Wij hebben deze ontbijt shake in drie frisse smaken en de prijs is € 2,40 per zakje!

Wil je niet op dieet maar wel zorgen dat je in de ochtend goede voeding binnen krijgt? Dit kan de basis zijn om in combinatie met minder eten toch ook nog af te vallen! De shake is maar 200 calorieën maar omdat er veel voeding in zit kun je over de hele dag minder eten om toch verzekerd te zijn van je voedingstoffen!

Kom je 1 x per 4 weken je ontbijt Shakes kopen dan krijg je daar van ons een gratis weegconsult bij! Wij meten dan je gewicht en je vetpercentage! Aansluitend geven wij advies voor je voeding! Ben jij hierin geïnteresseerd laat het dan weten!