Quinoa – ei – spinazie

Quinoa ei spinazie

Ingrediënten:

  • 1/2 eetlepel extra vierge olijfolie
  • 1 knoflook, fijngehakt
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel  water
  • Snufje zeezout
  • Snufje peper
  • 1 kopje spinazie
  • 1/4 kop gekookte quinoa
  • 1 theelepel geraspte Parmezaanse kaas of rauwe geitenkaas (optioneel)

Bereiding:

  1. Verhit de helft eetlepel olie in een koekenpan op matig laag vuur. Bak de gehakte knoflook in olie.
  2. Ondertussen klop je de twee eieren met  water met zeezout en peper. Zet even opzij.
  3. Spinazie toe te voegen in de pan bij de knoflook. Bak heel kort, voor ongeveer 30 seconden.
  4. Giet het eimengsel in de pan. Laat het met rust voor ongeveer 10 seconden, daarna spatel je de eieren snel naar het midden van de pan met een houten lepel.
  5. Als de eieren bijna gaar zijn voeg je de gekookte quinoa in de pan. Meng goed.
  6. Garneer met Parmezaanse kaas of rauwe geitenkaas

Download hier het recept: Quinoa – ei – spinazie