Slide background

Afslanken met plezier

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Onze methode is er op gericht verantwoord af te slanken zonder knorrende maag en zonder een schommelend energieniveau. Met de juiste begeleiding en smaakvolle producten en recepten voor elke dag, lukt het zeker. Je kunt met SLIMdiet oneindig afwisselen en kiezen uit 36 smaakvolle gerechten die rijk zijn aan eiwitten. Die eiwitten ondersteunen en zorgen voor een verzadigd gevoel. Het zijn belangrijke bouwstenen voor je weefsels en cellen, waardoor je geen spiermassa verliest. Spiermassa is de motor om energie te verbranden in de vorm van de vetmassa die je graag kwijt wilt.

Bij SLIMdiet krijg je de beste persoonlijke begeleiding van je coach en met behulp van je online SLIMdiet account. Je werkt volgens een duidelijk omschreven stappenplan.

Het is leuk! Het is lekker! Het is makkelijk!

Je gaat je beter voelen en er beter uit zien. Je krijgt meer energie. Je houdt het makkelijk vol. Je krijgt (weer) zelfvertrouwen.

simpel & smakelijk afvallen

Hoe het werkt?

Je begint met 5 à 6 SLIMdiet gerechten per dag (in overleg met je coach) en je mag naar hartenlust groenten toevoegen. Zo werk je geleidelijk toe naar steeds minder SLIMdiet gerechten en steeds meer reguliere maaltijden. Elke stap wordt toegelicht in de handleiding die je krijgt meegeleverd met de startersbox.

Stel niet langer uit !

De doelstelling van het programma is simpel, smakelijk, snel gewichtsverlies op de korte termijn en gewichtsbeheersing op langer termijn.
Dit wordt bereikt in 4 stappen:

– Stap 1 – 5 à 6 SLIMdiet gerechten aangevuld met groenten
– Stap 2 – 4 SLIMdiet gerechten aangevuld met 100 gram vlees/vis en groenten
– Stap 3 – 3 (4) SLIMdiet gerechten aangevuld met ontbijt en avondmaaltijd volgens plan
– Stap 4 – 2 (3) SLIMdiet gerechten aangevuld met ontbijt, lunch en avondmaaltijd volgens plan

Je blijft gezond met de aanvullende supplementen bij dit programma. Het programma is een eiwitrijke voeding.

Binnen het programma kun je kiezen meerdere variaties.

Op deze wijze heb je de maximale vrijheid en flexibiliteit om het beste resultaat te behalen.

Je maakt gebruik van shakes, ontbijtjes, soepen, diners, toetjes en repen. De basis voor het afslanken is een beperking van de koolhydraten, in combinatie met voldoende eiwitten. Het gebruik van de producten brengt je lichaam na drie dagen in milde ketose: een vetverbranding die het hongergevoel opheft.

Bij het programma wordt er naast maaltijdvervangers een zelf bereide groenten gebruikt. Het programma is geschikt voor mensen die een voorkeur hebben voor een zelfbereide maaltijd of omdat er fysieke zware arbeid of sport moet worden geleverd. Ook kan het programma een oplossing bieden voor mensen die vanwege medische contra indicaties het laag calorieën programma niet mogen volgen.

De producten zijn zacht geprijst en je bespaart op de wekelijkse boodschappen zodat je geen extra kosten hebt. Het programma is slim, simpel, smakelijk en snel, de formule eenvoudig en gemakkelijk te accepteren, simpel in het gebruik en met ruime variatie in smaak. De wekelijkse begeleiding en het wegen geeft houvast en is een welkome steun in de rug. Vanaf nu sta je er niet meer alleen voor!

Neem vandaag nog het heft in eigen hand!

Ontvang de nieuwsbrief

Contactgegevens

Dillmann Intermediair
Adviseur – Coach

Adres:
Griend 23 42
8225 RX Lelystad
Tel.: 06 – 45 09 28 09
marieke@dillmann.nl

  • simpel en smakelijk afvallen