Straight away 600

logostra

Hoe werkt het?

Alle Straight away programma’s volg je in vier fasen:
– Voorbereiding en motivatie
– Afslanken
– Stabiliseren, afbouwen en   opbouwen
– Lifestyle veranderen,   volhouden en inslijten

De eerste twee fasen vormen de basis voor de laatste twee fasen, de belangrijkste fasen van het programma. Deze bepalen het succes. Dat de afslankprogramma’s werkzaam zijn, wordt in onze praktijk en die van de andere coaches dagelijks bewezen. Het succes van het programma is uiteindelijk wel afhankelijk van degene die het gebruikt en hoe gemotiveerd hij of zij is. Ben jíj coachbaar? Vraag naar de mogelijkheden van het programma en naar de begeleiding die jij nodig hebt om zo samen jouw succes mogelijk te maken.

Proeven

De producten van Straight Away mag je altijd komen proeven. Gezonde maaltijdvervangers met langzame koolhydraten, kwalitatieve eiwitten en essentiële vetten, vitaminen en mineralen.

Wij vinden het belangrijk dat je goed begeleid wordt. Dat betekent dat we de tijd voor je nemen.  Je mag er zijn en wij vangen je op waar nodig. Soms wordt je aan het denken gezet en laten we je zien dat je het zelf doet en kan.

Specialiteit

Onze specialiteit is de fase van stabiliseren. Het weer gaan eten volgens een nieuw eet patroon is een uitdaging en wij vinden dat de leukste fase van het hele programma. Met goede voedingsadviezen en kennis kun je zelf een nieuwe weg vinden om op gewicht te blijven en vooral gezond te blijven.