De knop echt om!

Carla

Carla – Kraamverzorgster

Het volgen van dit dieet heeft mij laten inzien dat als je iets echt wilt, het je ook zal lukken”. Na vele mislukte pogingen om af te vallen op de gewone manier, vond ik het tijd worden dat ik maar eens echt te knop om moest zetten. Een vriendin van mij vertelde mij dat haar klasgenoot 20 kilo was afgevallen met dit dieet. In eerste instantie dacht ik dat het helemaal niks voor mij is want je mag maar drie shakes op een dag en daarnaast alleen maar water, thee en koffie. Nadat ik mezelf erin had verdiept kwam ik tot de conclusie dat dit de enige manier was om van mijn overgewicht af te komen. Het is gewoon duidelijk; 3 shakes en voor de rest niets, dan kom ik ook niet in de verleiding want dat was altijd mijn valkuil als ik ging diëten. De eerste week was even wennen maar de knop was bij mij om en de kilo’s begonnen eraf te vliegen. Ik was helemaal blij toen ik bij mijn eerste weegmoment bijna 4 kilo was afgevallen en dat gaf mij een enorme kick en motivatie om door te gaan en voor eens en altijd af te rekenen met mijn overgewicht.Ik begon met een gewicht van 88 kilo en na 2 maanden woog ik 70 en ging ik afbouwen en opbouwen dat houdt in dat je stapsgewijs de shakes mindert en daarna weer stapsgewijs overgaat naar reguliere voeding. In deze weken verloor ik nog eens 5 kilo en ik weeg nu al een paar maanden 65 kilo. Ik geniet nu veel meer van wat ik eet en maak veel meer afwegingen. Dus niet meer en-en maar of-of. Het dieet heeft mijn leven veranderd en ik ben gelukkiger dan ooit met mijn gewicht. Het heeft mij laten inzien dat als je iets echt wilt, het je ook zal lukken.

Carla: “De knop echt om!