Piña Colada Smoothie

Green+Pina+Colada+Smoothie_Queen+of+Quinoa

Ingrediënten:

1 theekop/beker Boerenkool – Een van de beste superfoods op de planeet is Boerenkool geladen met anti-oxidanten en is een grote anti-inflammatoire voedsel. En boerenkool is gevuld met vezels en zwavel, die zowel groot voor het ontgiften van je lichaam en het houden van uw lever gezond.

1 kopje Water of Coconut Water – Drinkwater is van cruciaal belang om je lever en andere organen te ontgiften. Blijf gehydrateerd en drink voldoende water is ook de sleutel voor een effectieve en duurzaam gewichtsverlies.

1 limoen of citroen – Limoenen of citroenen hebben alkaliserende eigenschappen die helpen bij ontstekingen, bevorderen van de spijsvertering, en voorkomen van constipatie. En ze helpen bij het weg spoelen van schadelijke gifstoffen in je vetcellen.

½ komkommer – Uitstekend om de nieren te helpen afvalstoffen te elimineren
uit het lichaam. Ze helpen ook met de teint en de gezondheid van uw huid.

½ kop Verse ananas  – Rijk aan vezels, vitaminen en mineralen en bevat meer dan 80 voedingsstoffen. Dit geweldige fruit helpt bij de spijsvertering, tegen ontsteking, bevorderen van immuniteit en het ontgiften van je lichaam.

1 eetlepel Coconut Oil – Een van de gezondste voedingsmiddelen op de planeet is Kokosolie. Het helpt je honger te voorkomen, helpt bij het vet te verbranden, en vechten tegen schadelijke bacteriën en infecties en vele andere voordelen.

Gebruik biologische ingrediënten. Meng alles samen in de blender, doe je zelf een plezier en giet het in je favoriete glas en geniet!

 

Download hier het recept: Piña Colada Smoothie