Heb je vragen of zit je ergens mee? Vraag het mij

Heb je vragen over bepaalde lastige situaties of over voeding of één van de programma’s? Voer dan je e-mailadres in zodat ik per e-mail je vraag kan beantwoorden.

Meest gestelde vragen

Vragen over het programma

Klik hier op het pulldown menu voor veel gestelde vragen:

Hoe lang doe ik er over om af te vallen? Antwoord: dat is afhankelijk van hoeveel kilo je wilt kwijt raken. We hebben de ervaring dat mensen tussen de 1 à 2 kilo per week afvallen als zij het programma toepassen zoals wij dat adviseren.

Hoeveel kost het? Antwoord: de kosten voor een week producten zijn minimaal €48,30 voor 21 producten, 3 maaltijden per dag in het 600 programma. Voor het 800 kcal programma met 4 producten op een dag, 28 producten per week is dat € 64,40.

Mag ik er bij eten? Antwoord: bij het 600 programma mag je niks bij eten tot dat je in de tussenweek komt. Bij het 800 en 900 programma is dat wel mogelijk volgens een bepaald menu. Wanneer je gaat bij eten stopt de ketose, de vetverbranding. Je valt niet af of minder en gaat het langzamer. Je ontwikkelt hongergevoel waardoor het lastig wordt om het vol te houden. Je kunt beter een extra SA product gebruiken zodat je in programma blijft en je je aan je doelstelling kunt houden en de motivatie hoog blijft.

Zit er vlees in de producten? Antwoord: Nee, er is geen gebruik gemaakt van dierlijke producten, er wordt gebruik gemaakt van melkeiwit.

Mag ik de eerste week al repen eten? Antwoord: Ja, dat is mogelijk als je dat wilt.

Moet je echt 2,5 tot 3 liter water drinken? Antwoord: ja dat is aan te bevelen, het water zorgt voor het ontgiften c.q. opschonen van je lichaam, dat doe je bij voorkeur met water, koffie en thee tellen niet mee in dit volume. Water geeft je een verzadigd gevoel. Water geeft energie en neemt onplezierig gevoel weg. Het zorgt voor een goede elektrolytische lading van het lichaam.

Waarom mag ik niet alle soorten thee drinken? Antwoord: er zijn theesoorten die een voedingszuur of citroenzuur bevatten. Dit stofje beïnvloed de vetverbranding en belemmerd de ketose. Dit wil je voorkomen omdat je dan niet afvalt. Je krijgt alle info hierover als je start.

Mag iedereen een Straight away programma gebruiken? Ja we maken een programma op jouw persoonlijke omstandigheden en dus kun je altijd met een passend programma starten. Geef aan tijdens het intake gesprek of je intensief sport of vertel welke medicijnen je gebruikt. De minimum leeftijd is 18 jaar. Er zijn een aantal contra-indicaties, zoals een zware operatie, een zwangerschap waarbij je geen enkel laag calorieën programma kunt volgen. Dit wordt altijd met je besproken.

Hoe lang mag je een Straight away programma gebruiken? In principe totdat je op je streefgewicht bent. Na 3 tot 6 weken zul je met het 600 kcal programma een tussenweek gaan doen. In deze week gebruik je de drie producten van Straight away en gebruik je een aanvullende warme maaltijd volgens een geadviseerd menu. De recepten worden je verstrekt.

Hoe zit het met het jojo-effect? Wetenschappelijk is aangetoond dat een begeleid programma sowieso meer succes heeft en dat het jojo-effect sterk wordt verkleind. Er wordt sterk geadviseerd een laag calorien programma te volgen tot en met het af- en opbouwen. Sla deze laatste fase nooit over. Je wordt begeleid 6 weken nadat je op je streefgewicht bent en eventueel langer. Je kunt een strippenkaart kopen om deze begeleiding te verlengen. Investeer hierin, het voorkomt dat je gaat jojo-en.

Kan ik alles blijven doen? Op je dagelijkse bezigheden heeft het Straight away programma geen enkele invloed. Sterker nog door de versnelde afbraak van de overtollige vetten en de daarin opgeslagen afvalstoffen, krijgen de meeste mensen juist meer energie dan ze daarvoor hadden. Alleen een fanatiek sporter zal in de eerste weken rustig aan moeten doen en sowieso een extra product moeten gebruiken. Dit wordt altijd in overleg besloten.

Wat voor opleiding heeft een Straight away coach? Als Straight away coach kun je alleen starten als je zelf een ervaringsdeskundige bent en dus weet hoe het programma werkt en hoe het voelt. Daarnaast hebben alle coaches een relevante opleiding gevolgd dit varieert van gewichtsconsulent, orthomoleculair suppletie, etc. Welke expertise je coach heeft kun je op de website van Straight away terug vinden.

Kun je Straight away producten ook kopen zonder begeleiding? Nee het Straight away programma is zo opgezet en alleen succesvol met de gratis begeleiding. De producten zijn alleen verkrijgbaar bij een officiële coach. Een Straight away coach beoordeelt hoe je de producten kunt gebruiken. De succesformule zit ‘m in de kwalitatieve producten gecombineerd met deskundige begeleiding.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Vraag het mij.

Contactgegevens

Afvallen met Straight away
Griend 23 42
8225 RX Lelystad
Tel.: 06 – 45 09 28 09
marieke@dillmann.nl