Lekker weer thuis!?

illustratie-studionoord-johanvanzanten-24

Fijne vakantie gehad? De meesten mensen zijn wel weer terug. Wij hopen dat het een vakantie was om met veel plezier aan terug te denken. Hopelijk heb je mooie souvenirs meegebracht. Mocht één van die souvenirs af te meten zijn op de weegschaal, laat het ons dan even weten. Mocht je nog op vakantie mogen gaan dan is het ook leuk om met wat minder kilo’s te hoeven reizen, toch!?

Leuke souvenirs meegenomen?

Mocht je minimaal 5 kilo zijn aangekomen in gewicht en het is niet het gewicht van de souvenirs en je hebt een heerlijke vakantie gehad, bedenk dan dat je er het hele jaar hard voor hebt gewerkt en dat je het meer dan echt verdiend hebt, maar dat je jezelf daarna trakteert op een kort programma om die kilo’s eraf te krijgen.

Wacht daar niet te lang mee, je zou er aan kunnen wennen met als gevolg dat er stiekem nog meer kilo’s aan komen. En dat wil je niet! Hoe langer je wacht hoe verder de beslissing ligt om te starten. Zeker met de herfst in aantocht en we ons weer in meerdere lagen kleding moeten gaan hullen. Het gaat om je gezondheid en de energie die je krijgt als je een gezond natuurlijk gewicht hebt.

Kom direct in actie om die vakantie kilo’s kwijt te raken. Wij gaan je daarbij helpen. Neem NU contact op met ons, zodat je snel weer in vorm bent en met zelfvertrouwen het najaar kan starten. Mocht je nog op vakantie gaan, beschouw een afslankprogramma als onderdeel van je voorbereiding op een geweldige vakantie. Bel of mail NU!  Mail: marieke@dillmann.nl of bel 06 – 45092809.