Mijn leven is echt veranderd!

Belen

Belén – partime ondernemer – fulltime moeder!

Na twee zwangerschappen was mijn gewicht bijna 95 kilo! Ik was depressief, altijd moe, futloos en vond mijzelf niet meer aantrekkelijk. Maar vooral, ik voelde me niet gezond. Ik had hartkloppingen als ik lag, en kon naast het huishouden geen leuke dingen meer doen met mijn gezin. Na veel diëten zonder resultaat te hebben gevolgd ben ik met Marieke in contact gekomen. Op dit moment weeg ik 82 kilo, ik ben dus 13 kilo kwijt in nog geen 8 weken. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en ik voel me heel erg blij. Ik heb veel meer energie en ik heb geen honger. Dankzij de begeleiding van Marieke weet ik wat dit dieet met mijn lichaam doet, en waar ik op moet letten. Zij geeft mij goed advies en ze neemt de tijd om dingen uit te leggen. Dit is zoveel beter dan zomaar een dieet op eigen houtje volgen! Ik ben nog meer kilo’s kwijt geraakt, ik wist zeker dat ik het vol zou houden!

Belen: “Mijn leven is echt veranderd!”