Omelet met spinazie

Tussenweek recept - Omelet met spinazie

1 persoon – 220 kcal

Ingrediënten:

  • 150 gram verse spinazie
  • 100 gram sla
  • 50 gram komkommer
  • 4 cherry tomaten, in partjes
  • 1 tot maximaal 2 eieren
  • peper
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 takje oregano
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding:

  • Spinazie wassen, laten uitlekken en grof hakken.
  • Ei loskloppen en peper toevoegen.
  • Spinazie toevoegen.
  • Oreganoblaadjes van takjes nemen en door eieren mengen.
  • Olie verhitten en eimengsel erin schenken.
  • Omelet op laag vuur bakken tot bovenkant droog is.
  • Omelet op deksel laten glijden en met onderkant boven terug laten glijden in pan.
  • Andere kant in circa 5 minuten lichtbruin bakken.
  • Serveren met sla en tomaten.
  • Salade bestrooien met peterselie.

Download hier het recept: Omelet met spinazie