Onthoud waarom je bent begonnen!

It can be slow, but quiting won't speed it up

Iedereen start altijd met veel motivatie! Na een paar weken en succes op de weegschaal dan lijkt het soms wat tegen te gaan zitten. Je bent tevreden over wat je tot dat moment hebt bereikt en lijkt de motivatie af te nemen. Je begint excuses te vinden om er minder hard voor te gaan dan in het begin. Je wordt slordig met het nemen van de producten en soms ga je ook nog bij eten. Je bent niet meer zo serieus en je verliest je doel uit het oog!

Hoe komt dat?

Als de pijn niet meer zo groot is raak je je focus kwijt! Je gaat aan jezelf toegeven. Dit kan je valkuil zijn. Deze valkuil heeft je uiteindelijk bij ons doen aanmelden. Stop even met tevreden zijn! Denk dan weer terug aan de reden dat je was begonnen! Schrijf tenminste 10 redenen op die bijdragen aan het doel: je streefgewicht. Zeg het tegen zoveel mogelijk mensen waarvan je weet dat ze je ondersteunen. Ga jezelf niet saboteren door het te delen met mensen waarvan je weet dat ze anti zijn dat je er uberhaupt aan begon, vraag jezelf af waarom mensen je  van je doel zouden willen afhouden en heeft dat dan niet met henzelf te maken.

Blijf op je pad want uiteindelijk wordt je beloond! Neem jezelf nu voor om je doel te gaan bereiken! Je zult dan ongelofelijk trots zijn op jezelf en groeien in je eigenwaarde en zelfvertrouwen! De enige manier om daar te komen en je ‘oude’ aanpak te doorbreken is: DOORGAAN, no matter what! Wij helpen je met raad en daad.